2013. december 21., szombat

7. Best Song Ever

Sziasztok!:) Ez most egy rövidebb rész lett, de a döntések valahogy mindig rövidebbre sikerülnek, de a következő, ígérem, sokkal hosszabb lesz (Wordben három oldal:D). 
A fiúk ugyan nem nyerték meg a pénzt és a szerződést, de mégis ők az igazi nyertesek.ˇ^ˇ 
Jeje, jejeje, jejejejeje je! 
Noémi xx


A mostani közös dal a Best Song Ever lesz. Nagyon szeretem ezt a dalt.
Megismerjük Lilla anyukáját. Nagyon kedves és szimpatikus nő, és azonnal a fogadott lányinak nevez minket, amit mi nagy örömmel fogadunk. Amúgy Annának hívják.
A Székház körül találkozunk pár rajongóval, velük fotózkodunk, beszélgetünk. Nagyon aranyosak, és megemlítik, hogy látták a kiírásunkat, és van is egy jó ötletük: Generationerek.
Nagyon megtetszik nekünk a név, és a lányok (mert csak lányokkal találkoztunk) rögtön kérnek is minket, hogy csinálhassanak egy videót a csoportba.
Az egyikük előveszi a telefonját, mi pedig beállunk egymás mellé. Fogalmunk sincs, mit mondjunk, de a lány jelez, hogy elindult a felvétel, én pedig jobb híján beszélni kezdek.
-  Sziasztok! Nagyon köszönjük a támogatásotokat, nagyon szeretünk titeket, és reméljük, ma is továbbjutunk. – mosolyogok, majd a lányokra nézek, akik mosolyogva bólogatni kezdenek. – És közben meglett a rajongótáborunk neve is, ami a generationerek lett. Szóval, ha generationer vagy, szavazz ránk, hogy még több produkciót adhassunk elő, és, hogy valóra váltsátok az álmunkat.
-        Bizony. – mondja Kriszta. – Szeretnénk még sokszor énekelni nektek, szóval… 1799 MusicGeneration! – kiáltja, miközben lábujjhegyre áll.
A lányok nevetni kezdenek, miközben elbúcsúzunk tőlük, mivel mennünk kell. Méh megkérdezik, hogy tudunk-e szólni a ByTheWay-es fiúknak, ki tudnak-e jönni, de sajnálattal közöljük velük, hogy nekik is próbálni kell, és mi is azért megyünk. Kicsit szomorúak lesznek, de végül egy-egy öleléssel lesznek gazdagabbak.
A próba jól megy, mondjuk Oli majdnem elejti Ya Ou-t.
Dávid kínozni kezd. Magas sarkú és miniruha. De legalább mind a négyen szenvedünk.
A műsor kezdete előtt Lilu meglátogat minket, beszélget velünk, majd mosolyogva megosztja velünk, hogy nagyon szorít nekünk, mire egy nagy ölelést kap.
Percekkel az adás előtt Eckert Anikóval és Péterffy Lilivel beszélgetünk, sok sikert kívánunk egymásnak, majd együtt kimegyünk a színpadra. Lilla kifele menet majdnem elesik, és mivel belém kapaszkodik, ezért majdnem én is, de hál’ Istennek Ákos még időben megtartja őt, és így nem lesz baleset. Hálásan mosolygunk rá, majd beállunk a helyünkre.
A közös produkció jól sikerül, mondjuk, Tündét még mindig nem bírom.
Muri Enikő jön a színpadra. Egyik ismerősöm imádja, de szerintem nem nagyszám. Az új dalát adja elő, miközben mi Krisztával a kinézetét elemezgetjük. Szörnyű.
Szólítják a mentorokat és mentoráltjaikat a színpadra.
Alföldi Róbert és a lányok: Batánovics Lili, Eckert Anikó és Péterffy Lili.
Őszintén remélem, hogy egyik lány sem fog párbajozni.
Tóth Gabi és a fiúk: Csordás Ákos és Szabó Ádám.
Szabó Ádám kezdhetne valamit a füleivel… de amúgy jó fej gyerek.
Szikora Róbert és a csapatok: a ByTheWay és a Music Generation.
Sziki lesegít a lépcsőről. Halálosak ezek a cipők, én mondom.
Mindkét csapat beáll Szikora egy-egy oldalára.
Geszti Péter és a 25 év felettiek: Bozsek Márk, Danics Dóra és Krasznai Tünde.
Ki essen ki? Segítek: Tünci, Tünci, Tünci!
Feszülten várjuk, hogy leteljen az utolsó egy perc. Én Lillát és Zsófit karolom át, mivel ők vannak mellettem, és magamhoz szorítom őket.
Az első továbbjutó Péterffy Lili. Alföldi nagyon örül. Meg is értem.
Következő továbbjutó Danics Dóra. Majd Csordás Ákos, Krasznai Tünde, a ByTheWay, Bozsek Márk és Szabó Ádám. Mi maradtunk hárman. Eckert Anikó, Batánovics Lili és mi, a Music Generation. Remegni kezdek. Csak ne kelljen párbajoznunk! Könyörgöm!
A sírás határán vagyok, miközben érzem, ahogy egy kamera ránk zoomol. Még erősebben szorítom Lilláékat. Oldalra nézek, és látom, hogy Lili és Ani sincs jobban, és Alföldit is megviseli a tény, hogy ismét párbajozniuk kell.
A fejem forogni kezd.
Megpillantom Lilla anyukáját, aki, mint az őrült, úgy kiabálja a nevünk és szorít. Ha nem félnék most ennyire, még lehet, nevetnék is rajta.
Lilu még húzza az időt. Ránk néz, majd, mielőtt még kimondaná, ki jut tovább, egy pillanatra elmosolyodik, és aztán kimondja.
Music Generation.
Egy hatalmas megkönnyebbült sóhaj tör ki belőlem, miközben Zsófi vállára dőlök. A kezeim és a lábaim őrülten remegnek, és szédülök, Szikora Úr vezet le a színpadról. Amint a háttérbe érünk, Péterffy Lili és a ByTheWay azonnal a karjaiba kap minket.
-          Jézusom, te remegsz. – állapítja meg Benny, majd gyorsan szerez nekem egy üveg vizet.
-          Semmi baj. – motyogom, mert elcsuklik a hangom. Ez most nagyon megviselt.
-          Gyere, ülj le. – húz egy székhez Ya Ou.
Kezd a vér visszatérni az arcomba, miközben mindenki rám figyel, hogy megmaradok-e. Megpillantom Alföldit és a két lányt, és megkérem Lillát, hogy öntsenek lelket beléjük, mivel Sziki és Ya Ou nem enged engem felállni. Egyre kevésbé szédülök, hál’ Istennek. Ya Ou hoz nekem egy kis sütit, hogy felmenjen a vérnyomásom. Sziki a karom simogatja, hogy lenyugodjak.
Elkezdődik a párbaj. Ani kezd, egy Avril számmal. Majd Lili következik, egy Király Linda dallal. Nem tudok dönteni.
Alföldi Anikót küldi haza. Minden mentor őt küldi el, a végén Tóth Gabi megjegyzi, hogy az ő szavazata már nem számít, de ő Lilit küldte volna haza. Felmegyünk megölelgetni Anikót.
Szegényt nagyon sajnálom, nagyon jóban lettem vele, és nagyon fog hiányozni.

Kilencen maradtunk. 

2 megjegyzés:

  1. Hát az az utolsó kép.:D :D no de a sztorira rátérve. Ez is nagyon tetszett, olyan jókat mosolygok a főszereplőd saját véleményein hogy csak nah.:D Gratulálok újabb hiper-szuper résszel ajándékoztál meg minket. <3

    VálaszTörlés